Spännande möte på lördag med Elisabeth Öhman och Tove Folkesson

Lördag den 18/9 är författarna Elisabeth Öhman och Tove Folkesson gäster i Frukostklubben.

Elisabeth har hittat sitt författarparadis i Gillberga på Norra Öland och har böcker som bl a Drottningklockan i sitt författarskap. Nu vill hon samla de öländska författarna.

Tove har sin barndoms somrar hos mormor i Jämjö på mellersta Öland och mormoderns berättelser som viktig inspirationskälla. Hon slog igenom med Kalmars Jägarinnor 2016, den första romanen i trilogin Ölandssången. I vuxen ålder har hon flyttat permanent till Öland och skapat sig ett hem i Södra Gärdslösa.

Som vanligt -  numera - börjar Frukostklubben  klockan åtta på morgonen och håller på cirka en timme.  Alla som är med sitter coronatryggt och bra hemma vid sina datorer, gärna med kaffekopp och lite tilltugg. Du kommer med genom att klicka på den här länken strax innan:

Observera att programmet spelas inte in, så det går inte att se i efterhand.

Kommentarer


  1. Lördag den 25/9 är det författaren och journalisten Maria Wiell och naturfotografen Staffan Arvegård som gästar Frukostklubben.

    Ett radarpar som samarbetat om bland annat det senaste verket om Ölands Kyrkor och får text och bilder att smälta ihop på ett sagolikt sätt.

    Maria brukar också komponera en egen mycket uppskattad sida i Ölandsbladet.



    Som vanligt - numera - börjar Frukostklubben klockan åtta på morgonen och håller på cirka en timme. Alla som är med sitter coronatryggt och bra hemma vid sina datorer, gärna med kaffekopp och lite tilltugg. Du kommer med genom att klicka på den här länken strax innan:

    Observera att programmet spelas inte in, så det går INTE att se i efterhand.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och lördag den 2/10 så kommer det att handla en del om Årets Ölandsby - Rälla - i Lubbes Frukostklubb med inbjudne f d brottaren, stadsingenjören och Rällabon Per Hansson (numera boendes i Kalmar) och historikern Peter Danielsson som ska berätta lite om Rällas historia.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Frukostklubben 16/10 kl 8.00 med Sigrid Edsenius och Ludvig Papmehl-Dufay

Frukostklubb med Stefan Lander lördag 23/10 kl 8.00