Frukostklubben 16/10 kl 8.00 med Sigrid Edsenius och Ludvig Papmehl-Dufay

Ni får hemma hos er vid frukostbordet (framför datorn) träffa journalisten, författaren och dokumentärskaparen Sigrid Edsenius samt arkeologen Ludvig Papmehl-Dufay.
 



LUDVIG är bosatt i Resmo och har varit verksam som arkeolog i hela Kalmar län  - inte minst på Öland - sedan cirka 15 år tillbaka, bl a som projektledare i Sandby borg. De senaste båda åren har han verkat på heltid som universitetslektor på Linné och bl a utforskat en stormansgård i Skogsby. Han har kommit en lösning på spåren till vilka som var skyldiga till den stora mordmassakern i Sandby Borg för cirka sextonhundra år sedan. Ludvig ser som sin uppgift att få folk att förstå vad som hände på din tiden.


  
SIGRID bor i Nybro men är född och uppvuxen på mellersta Öland. Hon har som lokalreporter bevakat vad som händer på Öland och Småland både för Sveriges Radio och SVT och kommit att specialisera sig på att dokumentera uppmärksammade mordfall och kriminella miljöer. Bl a har hon skildrat Flakebölemorden i boken ”Öland brinner”. Hennes nystande i räkningar på Länsstyrelsen i Kalmar som ung lokalradioreporter fick på sin tid också en landshövding på fall. 
  
Klicka HÄR strax före klockan åtta på lördagmorgon när Frukostklubben börjar!

Obs! Programmet direktsänds. Det spelas inte in och går inte i repris, så det gäller att vara med i rätt tid!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Frukostklubb med Stefan Lander lördag 23/10 kl 8.00

Spännande möte på lördag med Elisabeth Öhman och Tove Folkesson